Ruiten

Autoruitschade komt altijd onverwachts en ongelegen. Of het nu gaat om een klein sterretje, een grote barst in de voorruit of een ingeslagen zijruit, niemand zit daarop te wachten. Autoglas-Select kan uw autoruit snel en vakkundig vervangen.

Voor- zij- en achterruiten zijn op voorraad leverbaar, indien niet voorradig binnen 24 uur leverbaar.

Krijg ik een originele autoruit?
Autofabrikanten maken auto’s en geen glas. Voor hun autoruiten doen ze beroep op geselecteerde glasproducenten. Alleen deze glasfabrieken krijgen de beschikking over de originele ruitmallen van de autofabrikant. Deze autoglasfabrikanten passen exact dezelfde productienormen toe voor ruiten bestemd voor de eerste montage(autofabrikanten) als voor de ruiten bestemd voor de bij ons aangesloten autoruithertselbedrijven.

Controleerbare kwaliteit
De kwaliteit van een autoruit herkent u alleen aan het E-keurmerk. Loopt U eens een rondje rond Uw auto en controleer zelf de kwaliteit van Uw autoruiten. Misschien merkt u dat ze van verschillende fabrikanten komen. Dat komt omdat de autofabrikant zijn ruiten inkoopt bij meerdere glasproducenten.  Soms staat de merknaam en/of het logo van de autofabrikant op een ruit. De ruiten van autoconstructeurs en de door ons geselecteerde herstelbedrijven zijn kwalitatiefidentiek.

Het enige verschil is de afbeelding van het wagenmerk. Dit wordt afgekleefd voor het gebruik in de vervangingsmarkt. Het E-keurmerk garandeert de kwaliteit van de ruit.

Deze wirwar van cijfers en letters vertelt U exact wat de kwaliteit en de herkomst van de ruit is.  Dat zogenaamde E-homologatieteken is de belangrijkste code, die de technische kwaliteit en de optische eigenschappen van een autoruit weergeeft.

Als het E-keurmerk op een autoruit staat, bent u er zeker van dat u te maken heeft met een ruit van originele, hoogwaardige kwaliteit.

Heeft u nog vragen neem dan gerust contact met ons op het nummer 0850-021262. Wij staan altijd voor u klaar.

 

U bevindt zich hier: Home Ruiten