Sterretje

Glasverzekerd?

Bij ons laat U dit in de meeste gevallen gratis repareren via Uw verzekering indien u WA plus/extra verzekerd bent. Bij de APK-keuring geldt de volgende regel; "Een scheur in de voorruit is toegestaan wanneer deze het zicht niet belemmert en niet vertakt is".

Niet glasverzekerd? Goedkoop sterreparatie

U betaalt bij ons nooit meer dan nodig is;

v.a. €35,-


Laat een kleine inslag niet erger worden. Bel ons meteen zodat wij onmiddellijk kunnen overgaan tot reparatie met onze speciale harsmethode.

Hoe gaat een reparatie in zijn werk?

De plaats van de inslag wordt schoongemaakt. Door middel van een vacuümprocédé wordt de ruimte van de beschadiging, die door de steenslag in de ruit is ontstaan, ontdaan van vuil, vocht en lucht. De speciale hars kan nu onder druk in de beschadiging stromen waardoor zelfs de kleinste ruimtes worden gevuld. Met behulp van UV-licht wordt de hars uitgehard. Het oppervlak wordt daarna bijgewerkt.

Een hars reparatie duurt maximaal een half uur voor het eerste sterretje. Voor elke volgende ster in de zelfde ruit dient ongeveer 20 minuten extra te worden gerekend.

De ruit kan niet worden gerepareerd als de beschadiging groter is dan 2,5 cm, dan is vervanging van de voorruit het enige alternatief.

 

U bevindt zich hier: Home Sterretjes